Prijava na dogodek

V spodnja polja vnesite podatke. * so obvezna.

Podatki o plačniku
Podatki o udeležencih
+Dodaj udeležencaprint

Dvostransko poslovno srečanja MatchingDay.

Termin: 11.05.2019 00:00:00, Gorica

Confartigianato Videm, v sodelovanju s Slovenskim deželnim gospodarskim združenjem  in podporo SPIRIT Slovenija, prireja v Kongresnem centru v ul. Alviano 18 v Gorici v soboto 11. maja 2019 dvostranska poslovna srečanja MatchingDay.

Dogodek predstavlja priložnost srečanja podjetnikov in strokovnjakov z Italije in Slovenije s ciljem vzpostavljanja novih poslovnih zvez in plodnega sodelovanja.

Lani smo praznovali 10. izvedbo pobude Matching Day. V letu 2019 želimo vam ponuditi še učinkovitejši in še bolj poseben dogodek.
 

·            Poseben, ker bo ob sodelovanju Confartigianato-Imprese Udine in Slovenskega deželnega gospodarskega združenja vključeval italijanska in slovenska podjetja.

·            Poseben, ker se bo odvijal na novi lokaciji v Gorici.

·            Poseben, ker bo namenjen samo 100 podjetjem, ki bodo izbrana med vpisanimi, da vam jamčimo najbolj zanimiva in koristna srečanja za izvedbo projektov, ki jih načrtujete za vaše podjetje.

·            Poseben, ker so si partnerji dogodka zamislili ekskluzivne storitve, ki bodo udeležencem na voljo v realnem času. Prava brezplačna svetovanja o dostopu do kreditov, zavarovanju, internacionalizaciji.
 

POSEBEN ZA INOVATIVNA PODJETJA
 

Izbrali bomo do 5 podjetij med tistimi, ki se bodo prijavila na Matching Day in bodo predlagala inovativen projekt oz. nov proizvod ali storitev.
Vsakemu od teh podjetij bomo namenili 5 minut ob začetku dogodka, da predstavijo svojo idejo vsem ostalim udeležencem.
Želite izkoristiti to edinstveno priložnost in si zagotoviti posebno vidljivost? Prijavite se preko elektronske pošte na naslov 
#EM#63607666636a746e6d497f6a6a23677b#EM#

Tematike letošnje prireditve so:

·            Gradbeništvo (gradnja objektov, stavbno pohištvo, dobava materialov)

·            Inštalacije (elektro, toplotne in tehnološke inštalacije, domotika in pametne hiše)

·            Pohištvo (notranja oprema, dizajn)

·            Elektronika (tehnološke naprave)

·            Razvoj programskih storitev in IKT (programerstvo, razvoj naprednih spletnih strani, e-trgovina, idr.)Dodatne informacije in prijave na
 https://www.matchingday.it/si/prossimi-eventi/matchingday-udine-2019, oz. v uradih Slovenskega deželenega gospodarskega združenja.

Za podjetja iz Slovenije kotizacija ni predvidena.