Prijava na dogodek

V spodnja polja vnesite podatke. * so obvezna.

Podatki o plačniku
Podatki o udeležencih
+Dodaj udeleženca



print

HACCP USPOSABLJANJE za gostince, živilce oz. vse, ki imate pri svoji dejavnosti stik z živili

Termin: 12.10.2020 14:00:00, Dvorana v Obrtnem domu v Novi Gorici


Sekcija gostincev, živilcev in turizma pri OOZ Nova Gorica 

organizira in vabi na usposabljanje, ki bo

v ponedeljek, 12. oktobra 2020, ob 14. uri v dvorani Obrtnega doma v Novi Gorici

Program usposabljanje je letos dopolnjen z vsebino »Priporočila nosilcem dejavnosti podana s strani NIJZ za delo z živili za preprečevanje okužb z novim koronavirusom SARS-CoV-2« in pa predstavitev zakonodajne novosti pri umiku/odpoklicu živili.

Predavala bo mag. Katarina Železnik Logar, dipl. san. inž., mag. znanosti o okolju (IVD Maribor)

Program strokovnega izobraževanja usposabljanja:
• Zahteve zakonodaje na področju varne hrane
• Higiena živil, odgovornosti nosilcev dejavnosti in zaposlenih
• Sistem HACCP v praksi, kdaj lahko uporabljamo smernice, kdaj izdelati lasten HACCP načrt?
• Spremljajoči higienski programi
• Novosti v zakonodaji in obveznosti (transmaščobne kisline, akrilamid …)
• Umik in odpoklic živil in novosti v zakonodaji
• Pogoste kršitve, ki jih inšpektorji zaznavajo na terenu (vezane na dokumentacijo, postopke) in kako se jim izogniti
• Priporočila nosilcem dejavnosti podana s strani NIJZ za delo z živili za preprečevanje okužb z novim koronavirusom SARS-CoV-2


Prijavite se preko spletnega obrazca ali z el. sporočilom na el. naslov #EM#6d6076666e6e672965686e64624d6175633f617a#EM#.
Prijavite se čim prej, saj je število mest omejeno.

Kotizacija (z DDV):
• 15,00 € za člane OOZ Nova Gorica (s poravnano članarino) in za zaposlene pri članih Sekcije gostincev, živilcev in turizma OOZ Nova Gorica
• 45,00 € za ostale udeležence

Kotizacijo je potrebno poravnati na TRR zbornice št. SI56 04750-0000338387, sklic 1210.