Prijava na dogodek

V spodnja polja vnesite podatke. * so obvezna.

Podatki o plačniku
Podatki o udeležencih
+Dodaj udeležencaprint

Kako do denarja: od faktoringa do izterjave

Termin: 26.09.2019 09:00:00, OOZ Nova Gorica

 

Ste siti bank in kreditov?

Želite svoj denar prejeti takoj po izstavljeni fakturi?

Se soočate z neplačniki in potrebujete pomoč pri izterjavi? 

 

Rešitve vam bodo predstavljene na strokovnem srečanju obrtnikov in podjetnikov s podjetji Hiveterminal in Bisnode z naslovom: 

 

"Kako do denarja: od faktoringa do izterjave."


Izobraževalni seminar je namenjen vsem, ki želijo dobiti plačilo takoj, namesto da na svoj prisluženi denar čakajo po več kot 30 dni, včasih celo več mesecev. 


Dodatno je namenjen tudi tistim, ki želijo dobiti dodatne informacije o različnih tehnikah izterjave neplačnikov in se izobraziti o računovodskih posledicah prodaje / odpisa terjatev. Katere pasti vas čakajo pri poslovanju s tujino in kako se jim boste lahko že vnaprej izognili. Vse to vam bodo strokovnjaki podjetij Hiveterminal in Bisnode predstavili na zanimiv način s primeri iz prakse, po želji pa tudi na primerih podjetnikov in obrtnikov v publiki.

Celoten program najdete TUKAJ

Predavanje so bo odvijalo v četrtek, 26. 9. 2019 ob 9 uri (do 11.30) na Območno obrtno-podjetniški zbornici Nova Gorica, Ulica Gradnikove brigade 6, 5000 Nova Gorica

Prijave: s spletno prijavnico najkasneje do 20.9.2019.

Investicija v izobraževanje:
Za člane obrtno-podjetniških zbornic, pri njih zaposlene ter partnerje podjetij Hiveterminal, Bisnode in Zeus davki in računovodstvo BREZPLAČNO
• Za vse ostale je cena 180,00€ z 22% DDV. Za zgodnje prijave (do 12.9.2019) priznamo 50% popusta = prijavnina 90,00€ z 22% DDV.