Prijava na dogodek

V spodnja polja vnesite podatke. * so obvezna.

Podatki o plačniku
Podatki o udeležencih
+Dodaj udeležencaprint

LOKALNO IN SR(E)ČNO: 'Kaj, ko bi naše najdražje v prazničnem decembru razveselili z lokalnimi darili ter s tem podprli domače ustvarjalce, obrtnike in podjetja?'

Termin: 01.01.2021 00:00:00,
 

To je glavno sporočilo kampanje, ki jo zastavljamo pri naši zbornici v sodelovanjem z Občino Miren-Kostanjevica in Turizmom Miren-Kostanjevica. Njen cilj je vzpodbuditi potrošnike, da se pri nakupu prazničnih daril odločijo za ponudnike iz domačega lokalnega okolja. Vzpostaviti nameravamo enotno mesto, kjer bi potrošniki dobili informacijo o ponudnikih in njihovi ponudbi, pa tudi povezavo na celotno ponudbo podjetja. V kampanjo ste povabljeni naši člani (iz vseh naših občin), ki imate primerno darilno ponudbo za objavo v okviru kampanje.

V ta namen vas vabimo, da nam posredujete informacije o svoji ponudbi, ki bi bila primerna kot darilo v času decembrskih obdarovanj: predstavite se nam s fotografijo darilnega izdelka ali storitve – zraven pripišite še ceno izdelka ali storitve. Ponudite lahko konkretne storitve (kupone), materiale ali izdelek, pomembno je le, da gre za ponudbo, ki je primerna za darilo.

Da bo sodelovanje lažje, vam posredujemo obrazec, na katerem boste lahko oddali vse potrebne podatke za sodelovanje v kampanji.

Ponudba se bo ves čas kampanje dopolnjevala in naša želja je, da se kampanja v prihodnje razvije v trajno stičišče ponudbe in povpraševanja po izdelkih in storitvah lokalnega značaja. Naj trenutni težki časi pripomorejo k zavesti, da eden brez drugega ne moremo obstajati, zato stopimo skupaj in pripravimo potrošnikom pristno lokalno obarvano ponudbo, ki se ji ne bodo mogli upreti.

Saj veste, #skupajmočnejši!

Prijavni obrazec za kampanjo.docx

Spletna stran www.lokalnoinsrcno.si/