Prijava na dogodek

V spodnja polja vnesite podatke. * so obvezna.

Podatki o plačniku
Podatki o udeležencih
+Dodaj udeležencaprint

Ogled dobre prakse na področju kovinarstva

Termin: 13.02.2020 06:00:00,

Ogled dobre prakse na področju kovinarstva - dveh podjetij v Sloveniji: 

Yaskawa Europe Robotics d.o.o. in Yaskawa Ristro d.o.o.


Vabilo

V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas SPOT svetovanje Koroška, v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Ravne na Koroškem   

vabi na ogled dobre prakse  na področju kovinarstva - dveh podjetij v Sloveniji: Yaskava Europe Robotics d.o.o. in Yaskava Ristro d.o.o. 

 

 

Kaj si bomo ogledali? 

 

Ogledali si bomo dve podjetji, Yaskava Europe Robotics d.o.o. in Yaskava Ristro d.o.o., prvo s sedežem v Kočevju in drugo s sedežem v Ribnici. Spoznali bomo njihovo delovanje, si ogledali del proizvodnih procesov ter izvedeli kakšni so novi trendi, možnosti, težave in izzivi delovanja znotraj branže kovinske industrije.   

 

Kdaj? 

 

Dogodek se bo odvijal v četrtek 13.2.2020. 

 

Program dogodka: 

 

Odhod avtobusa iz izhodiščnih točk v regiji:  - ob 06.00 iz Radelj ob Dravi (parkirišče pri Bajti),  - ob 06.20 iz Dravograda (glavna avtobusna postaja),  - ob 06.35 iz Raven na Koroškem (glavna avtobusna postaja) - ob 06.55 iz Slovenj Gradca (glavna avtobusna postaja). 

 

Prihod na sedež podjetja Yaskava Europe Robotics d.o.o., Novomeška cesta 10 v Kočevju ob 9.50 - ob 10.00 predstavitev in ogled podjetja Yaskava Europe Robotics d.o.o. - ob 12.30 kosilo v Ribnici - ob 13.40 predstavitev in ogled podjetja Yaskava Ristro d.o.o. - ob 14.40 zaključna diskusija - ob 15.00 odhod nazaj na izhodiščne točke v regiji. 

 

Kratka predstavitev podjetij:  

 

Podjetje Yaskava Europe Robotics d.o.o.: Leta 2019 odprta tovarna za proizvodnjo industrijskih robotov in nov evropski center za razvoj robotike. Nova tovarna dopolnjuje proizvodne kapacitete na Japonskem in Kitajskem in bo pokrila približno 80 % evropskega povpraševanja po robotih MOTOMAN. 

 

Podjetje Yaskava Slovenija d.o.o.: Podjetje je aktivno na področju prodaje robotov, robotskih sistemov in rešitev v Sloveniji in trgih nekdanje Jugoslavije.