Prijava na dogodek

V spodnja polja vnesite podatke. * so obvezna.

Podatki o plačniku
Podatki o udeležencih
+Dodaj udeležencaprint

Osebnost je ključ do uspeha

Termin: 09.05.2019 09:00:00, OOZ Nova Gorica

Vaša osebnost, bolj kot vaše znanje, določa, kaj boste dosegli v življenju in poslu.

Prepoznajte vaše potenciale, razvite dobre navade, stopite na pot odličnosti in

URESNIČITE SVOJE OSEBNO IN PROFESIONALNO POSLANSTVO!

V mesecu februarju smo uspešno izvedli dvodnevno usposabljanje z naslovom Osebnost je ključ do uspeha, ki je med številnimi udeleženci poželo izjemno zadovoljstvo. Ukvarjali smo se s temelji uspešne osebnosti, prepoznavanjem danosti in talentov ter razvojem osebnih in profesionalnih potencialov. Iskali smo odgovore na številna vprašanja, ki nam jih narekujejo izzivi osebnega in poslovnega življenja. Zaradi izjemnega zanimanja smo se odločili, da bomo dogodek ponovili in izvedli celodnevno poglobljeno delavnico s sledečim programom

S čim se bomo ukvarjali?

Prvi del: RAZVOJ OSEBNEGA POTENCIALA

1. Vaša identiteta danes:Vsi smo rezultat svojih preteklih prepričanj, dejanj, izkušenj in najpomembnejših ljudi, ki nas obkrožajo
2. Odkrijte svoje osebno poslanstvo:Spoznajte in ozavestite sebe!;Vaše vrednote, želje in talenti, jih poznate in jim sledite?
3. Notranji mindset: spremenite pogled in spremenil se bo svet:;Ne dobivate to, kar si zaslužite, temveč to, kar pričakujete!
4. Sedem stebrov uspešne osebnosti: postanite dovršena osebnost, s katero si ljudje želijo sodelovati!
5. Ljudje smo bitja navad! Kako razviti pozitivne navade, ki izboljšajo vaše zasebno in poslovno življenje?

Drugi del: ZGRADITE SVOJO PROFESIONALNO IDENTITETO

1. Kaj je vaše profesionalno poslanstvo in vaša velika obljuba delodajalcu, strankam in sodelavcem?
2. Učenje in razvoj svojih potencialov: izstopite iz povprečja in postanite mojster na svojem področju!
3. Faze na poti do odličnosti: potrebni koraki, ovire in kako jih premostiti?
4. Kaj sta karizma in intuicija: kako ju razvijemo in kako nam lahko služita?
5. Osebna blagovna znamka - jasna osebna in profesionalna identiteta ter privlačna javna podoba. Ključni elementi osebne blagovne znamke in kako jo zgraditi?

Trajanje: od 9. do 14. ure

Predavateljica:
Mateja Milost, direktorica svetovalnega podjetja Fimago in predavateljica na Univerzi v Novi Gorici, že 23 let deluje na področju izvoznega svetovanja in postavitve marketinških strategij. Do danes je uspešno pomagala več kot 250 domačim in tujim podjetjem. Kot predavateljica s področja trženja, prodaje in komuniciranja vodi celovite programe usposabljanj v okviru slovenskih Kompetenčnih centrov lesarske industrije, živilsko-prehrambene industrije, trajnostnega gradbeništva in logistike. Med posamičnimi naročniki so tudi številna slovenska in tuja podjetja ter podporne institucije. Njenih programov ter posameznih delavnic se je do danes udeležilo več kot 200 podjetij in 800 zadovoljnih udeležencev.

Kotizacija (z DDV):
• 0,00 € za člane OOZ Nova Gorica
• 73,00 € za ostale udeležence

Prijave: do 6.5.2019 s prijavnico na spletni strani ali na e-predal #EM#6b60706e616b28716765614b63777d216378#EM# z navedbo podatkov podjetja in udeležencev.

Nekaj mnenj udeležencev o delavnici:

Delavnico Osebnost je ključ do uspeha priporočam vsem, ki želijo iz svojega življenja izvleči največ in živeti polno življenje, izven sive cone udobja. Delavnica je odličen opomin na to, kako pomembno je poznavanje in zavedanje samega sebe, tako na osebni, kot tudi poslovni ravni. Kako pomembno je, da se zavedamo kdo smo, kakšno je naše poslanstvo, kakšno moč imajo naše misli in kaj sploh hočemo doseči v življenju.
Katja V.

Tudi sama sem predavateljica in lahko povem, da me je Mateja, z vsebinami delavnice Osebnost je ključ do uspeha, izjemno navdušila. Prepričala me je z učinkovitostjo in jasnostjo povedanega in je po mojem mnenju premaknila meje v glavah udeležencev ter vse skupaj spodbudila k pozitivnim spremembam na poti osebne in profesionalne rasti. To delavnico bi priporočala res vsakomur!
Petra R.

S sodelavko sva se udeležili že več delavnic in predavanj gospe Milost.
Vsebine, ki jih predava, so aktualne in zelo uporabne. V človeku pustijo sled razmišljanja
in so odlična podlaga za spremembe in izboljšave na poslovnem, pa tudi osebnem področju.
Tamara P.

Delavnjico organiziramo v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica.