Prijava na dogodek

V spodnja polja vnesite podatke. * so obvezna.

Podatki o plačniku
Podatki o udeležencih
+Dodaj udeležencaprint

Skupno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev krovcev in inštalaterjev-energetikov Slovenije

Termin: 04.02.2022 00:00:00, Portorož

Spoštovani,

Obveščamo vas, da načrtujemo skupno strokovno srečanje sekcij, ki bo

 4. in 5. februarja 2022, v kongresnem centru Portus v hotelu Slovenija, Lifeclass v Portorožu.

Program srečanja še ni izdelan in je delno vezan tudi na sodelovanje pokroviteljev. Osnutek programa vam bomo poslali, ko bo pripravljen, predvidoma v začetku meseca decembra 2021.

Prosimo, da si že zdaj rezervirate termin, da se boste srečanja lahko udeležili. Prijave zaenkrat še niso možne.

Brez pokroviteljev, ki predstavljate pomemben člen pri kakovostni ponudbi v gradbeništvu, pri zaključnih delih, krovstvu in kleparstvu, inštalaterstvu in energetiki, si težko predstavljamo izvedbo dogodka in doseganje ciljev srečanja. Zato želimo, da tudi v letošnjem letu dobavitelji predstavljate osrednji del našega srečanj

Strokovno srečanje bo prvi dan dopoldan in drugi dan ob zaključku potekalo skupno za vse sodelujoče sekcije. Skupen bo tudi program za spremljevalke in seveda družabni del z večerjo prvi dan srečanja. Popoldanske vsebine prvega dne in dopoldanske vsebine drugega dne, pa se bodo odvijale ločeno po posameznih sekcijah – v ločenih dvoranah (skupni predprostor – kjer bo prostor za pokrovitelje in razstavljalce).

Tudi tokrat bomo na dogodku podelili znake odličnosti v gradbeništvu.

Na posameznih sekcijah bomo, kot ponavadi, bolj poglobljeno obravnavali strokovne teme, ki se tičejo posamezne dejavnosti znotraj gradbeništva (gradbena dela, zaključna gradbena dela, krovska dela, kleparska dela, strojne inštalacije, energetika,…) – v tem delu želimo s sodelovanjem pokroviteljev vključiti tudi nekaj specializiranih strokovnih predavanj, namenjenih posamezni stroki.

Vse podrobnosti in obrazec za prijavo se nahaja v prilogi. Vedno smo tudi na voljo za dodatne informacije.

Najlepša hvala za vaš razmislek. Veseli bomo, če boste sprejeli odločitev in sodelovali z nami pri organizaciji najpomembnejšega skupnega dogodka naših strokovnih sekcij. 

Vaše pisne prijave prosimo čim prej, najkasneje pa do 30.11. 2021. 

Srečanje bo izvedeno v kolikor bodo dopuščale epidemiološke razmere in sicer v skladu s pogoji organizacije dogodkov - v smislu preprečevanja prenosa virusa COVID 19.