Prijava na dogodek

V spodnja polja vnesite podatke. * so obvezna.

Podatki o plačniku
Podatki o udeležencih
+Dodaj udeležencaprint

SPOSAEXPO 2017

Termin: 14.10.2017 10:00:00, Sejmišče v Gorici (Italija)

14.  in 15. oktober 2017

Sejemsko razstavišče v Gorici (Italija)


Sejem SPOSAEXPO Gorizia & Nova Gorica bo letos že tretjič zapovrstjo na sejemskem razstavišču v Gorici (Italija), v soboto 14. oktobra in nedeljo 15. oktobra 2017. 
Dogodek, na katerem se lahko predstavite tako slovenskim kot tudi italijanskim obiskovalcem, saj sta tovrstna sejma najbližja šele v Vidmu in v Ljubljani.

Za tiste, ki še ne veste
Sejem SPOSAEXPO je namenjen predstavitvi vsega kar je povezano z enim najlepših življenjskih dogodkov in je primeren za prikaz poročnih in svečanih oblek, aranžiranja konfetov, cvetličnih aranžmajev, gostinske ponudbe in lokacij primernih za poroke, fotografskih storitev, lepotnih centrov, turističnih aranžmajev za poročna potovanja, poročnih daril, predporočnih svetovalnic in nasploh vsega kar nevesta in ženin potrebujeta za ta korak.

Je v vaši ponudbi kaj od naštetega?
Vas zanima neposreden kontakt z italijanskimi in slovenskimi strankami?
Potem ne smete spregledati ugodnih pogojev.


OOZ Nova Gorica, ki je ekskluzivni zastopnik za slovenske razstavljavce, se je z organizatorjem dogovorila za ugodnejše cene razstavnih prostorov in nižjo vpisnino za vse slovenske razstavljavce, še posebej pa za člane OOZ Nova Gorica.

Čeprav smo komaj zakorakali v poletje in nas do sejma loči še nekaj mesecev, je povpraševanje za sodelovanje tolikšno, da vam priporočamo, da vašo odločitev sprejmete čimprej.

Prijavna dokumentacija (prijavnica, cenik razstavnih prostorov in drugih storitev) je objavljena na spletni strani www.ooz-novagorica.si pod Dogodki in izobraževanja, na vašo željo pa vam dokumentacijo pošljemo po elektronski pošti.

Ugodnosti:

  • Za člane OOZ Nova Gorica 20% popust na en razstavni prostor z osnovno opremo (stene, reflektorji in električni priključek, napis, talna obloga) in 60,00 € popusta na vpisnino.
  • Za ostale razstavljavce 10% popust na razstavni prostor z osnovno opremo (stene, reflektorji in električni priključek, napis, talna obloga) in 10,00 € popusta na vpisnino.

Na voljo je omejeno število razstavnih, večina razstavnih prostorov je velikosti 14 m2 (4 dolžine x 3,5 m globine), le nekaj pa je manjših (6 m2 in 4 m2), zato priporočamo čimprejšnjo prijavo. Letos je organizator prostore zasnoval v nizih tako, da gredo obiskovalci mimo vseh prostorov, kar pomeni, da je vidnost enaka za vse sodelujoče. Če pa potrebujete večji razstavni prostor, se lahko odločite tudi za najem dveh ali več prostorov.

Če ste zainteresirani za dodatne informacije, nas lahko kontaktirate:
• telefonsko na št. 05/330-66-10
• po e-pošti na naslov: #EM#6b60706e616b28716765614b63777d216378#EM#

Na sejmišču ni zagotovljena Wi-fi povezava, zato tiste, ki pri predstavitvi potrebujete spletno povezavo, prosimo, da si to zagotovite sami (Wi-fi italijanski ključek).

Predprijave zbiramo do zasedbe prostorov.

Dogodek organiziramo v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica

SPOSAEXPO 2017- cenik SLO za pdf.pdf

PRIJAVNICA SPOSAEXPO 2017 slo2.pdf

TLORIS 2017.pdf

SaveSave
Save