Prijava na dogodek

V spodnja polja vnesite podatke. * so obvezna.

Podatki o plačniku
Podatki o udeležencih
+Dodaj udeležencaprint

Strokovno srečanje gradbenih sekcij 2019

Termin: 25.01.2019 08:00:00,

Obveščamo vas, da na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, tako kot vsa leta, konec januarja 2019 organiziramo skupno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev, krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev in inštalaterjev-energetikov, ki bo

 25. in 26. januarja 2019, v Kongresnem centru Grand hotela BERNARDIN v Portorožu.

Članom sekcije gradbincev OOZ Nova Gorica bo udeležba sofinancirana. 

Višina sofinanciranja bo odvisna od števila prijav. Prijave zbirajo na OZS.

Informacijo o udeležbi pa prosim sporočite na OOZ Nova Gorica, tel. 05 330 66 00, el. naslov #EM#6d6076666e6e672965686e64624d6175633f617a#EM#.


 Program in prijave

 Za leto 2019 smo se na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, na sorodnih sekcijah s področja gradbeništva, podobno kot prejšnja leta, odločili da organiziramo skupno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev in instalaterjev-energetikov. Strokovno srečanje bo prvi dan dopoldan in drugi dan ob zaključku potekalo skupno za vse tri sekcije. Skupen bo tudi program za spremljevalke in seveda slovesni in družabni del z večerjo prvi dan srečanja. Popoldanske vsebine prvega dne in dopoldanske vsebine drugega dne, pa se bodo odvijale ločeno po posameznih sekcijah – v ločenih dvoranah (skupni predprostor – kjer bo prostor za pokrovitelje in razstavljavce). 

Uradni del prvega dne srečanja bomo zaključili slovesno podelitvijo znakov odličnosti v gradbeništvu. Večer se bo nadaljeval z druženjem in večerjo ob glasbi in zabavnim programom.

Na posameznih sekcijah pa bomo, kot ponavadi, bolj poglobljeno obravnavali strokovne teme, ki se tičejo posamezne dejavnosti znotraj gradbeništva (gradbena dela, zaključna gradbena dela, krovska dela, kleparska dela, slikopleskarska dela, fasaderska dela, strojne inštalacije, energetika,…).

Podrobnosti si lahko preberete na spletni povezavi Skupno strokovno srečanje gradbenikov kjer je tudi možna prijava – na linku desno spodaj, ki je OBVEZNA preko spletne strani. Prijavi se vsakega udeleženca posebej.

 Program srečanja je še v pripravi, zato so možne manjše spremembe v programu!!!

Nastanitvene kapacitete v Bernardinu so rezervirane do 10. 1. 2019, zato si nočitev rezervirajte čim prej (navodila za rezervacijo in cene nočitev so na navedenem linku spodaj).

V upanju da se v čim večjem številu vidimo na srečanju v Portorožu, vas lepo pozdravljam.

Za dodatna pojasnila sem dosegljiv na elektronski pošti ali mobitelu.

Vabljeni na srečanje.