Prijava na dogodek

V spodnja polja vnesite podatke. * so obvezna.

Podatki o plačniku
Podatki o udeležencih
+Dodaj udeležencaprint

Skupno strokovno srečanje sekcij s področja gradbeništva - januar 2020

Termin: 31.01.2020 00:00:00, Portorož

Spoštovani, 

Obveščamo vas, da na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, tako kot vsa leta, konec januarja 2020 organiziramo skupno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev, krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev in inštalaterjev-energetikov, ki bo

31. januarja in 1. februarja 2020, v Kongresnem centru Grand hotela BERNARDIN v Portorožu (12. nadstropje).

Razpored predavanja je razviden v programu srečanja, ki pa se lahko še nekoliko spremeni, ker je še v pripravi.

Članom sekcije gradbincev pri OOZ Nova Gorica bo sekcija krila stroške udeležbe v višini do 50 eur/člana, zato pošljite informacijo o nameravani udeležbi še na e-naslov #EM#6d6076666e6e672965686e64624d6175633f617a#EM#.

Za leto 2020 smo se na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, na sorodnih sekcijah s področja gradbeništva, podobno kot prejšnja leta, odločili da organiziramo skupno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev in instalaterjev-energetikov. Strokovno srečanje bo prvi dan dopoldan in drugi dan ob zaključku potekalo skupno za vse tri sekcije. Skupen bo tudi program za spremljevalke in seveda slovesni in družabni del z večerjo prvi dan srečanja. Popoldanske vsebine prvega dne in dopoldanske vsebine drugega dne, pa se bodo odvijale ločeno po posameznih sekcijah – v ločenih dvoranah (skupni predprostor – kjer bo prostor za pokrovitelje in razstavljavce).

Uradni del prvega dne srečanja bomo zaključili slovesno podelitvijo znakov odličnosti v gradbeništvu. Večer se bo nadaljeval z druženjem in večerjo ob glasbi in zabavnim programom.

Na posameznih sekcijah pa bomo, kot ponavadi, bolj poglobljeno obravnavali strokovne teme, ki se tičejo posamezne dejavnosti znotraj gradbeništva (gradbena dela, zaključna gradbena dela, krovska dela, kleparska dela, slikopleskarska dela, fasaderska dela, strojne inštalacije, energetika,…). 

Podrobnosti si lahko preberete na spletni povezavi Skupno strokovno srečanje gradbenikov kjer je tudi možna prijava – na linku desno spodaj, ki je OBVEZNA preko spletne strani. Prijavi se vsakega udeleženca posebej.

Čim prej se prijavite na srečanje. Kotizacija se plača po 1. januarju 2020.

Nastanitvene kapacitete v Bernardinu so rezervirane do 15. 1. 2020, zato si nočitev rezervirajte čim prej (navodila za rezervacijo in cene nočitev so na navedenem linku spodaj).

Vabljeni na srečanje.