Prijava na dogodek

V spodnja polja vnesite podatke. * so obvezna.

Podatki o plačniku
Podatki o udeležencih
+Dodaj udeležencaprint

Vabilo na 37. Business Meetups Nova Gorica

Termin: 23.03.2017 18:30:00, Gallus Beer Bar v Novi Gorici
Vabljeni na 37. Business Meetups Nova Gorica v organizaciji Primorskega tehnološkega parka. Tokrat z nami dva gosta, Davorin Furlan in Tomaž Pegan iz podjetja Mag Lev Audio. Podjetje je s prvim lebdečim gramofonom na svetu poželo velikanski uspeh na platformi za množično financiranje Kickstarter. Gosta nam bosta zaupala, kakšni koraki sledijo po takšnem uspehu. Vidimo se 23.3.2017 ob 18.30 uri v lokalu Gallus Beer Bar v Novi Gorici. Dogodek bo moderiral Rok Gulič. Vstopnine ni. Po klepetu z gostom sledi čas za vprašanja in diskusijo ter prijetno druženje.

18.30 – 19.00 predstavitev podjetja Mag Lev Audio & podjetniških priložnosti v Primorskem tehnološkem parku
19.00 – 20.00 pogovor z gostoma
20.00 – 20.30 vprašanja in odprta diskusija

Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslovnih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dogodek se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Organizator je na voljo za dodatne informacije.
Primorski tehnološki park d.o.o.
Katja Pregelj; T: +386 (0)5 393 24 50