print

O katalogu

04.10.2013

Katalog je seznam vseh obrtnikov in podjetnikov, članov OOZ Nova Gorica z vsemi podatki, ki so na razpolago v bazi podatkov OZS. Katalog omogoča tudi iskanje po različnih kriterijih, da iskalec storitev hitro pride do želenega obrtnika oz. podjetja.


Člani OOZ ste podatke za dostop do svojega profila prejeli po pošti.
V spodnji datoteki smo vam pripravili KRATKA NAVODILA (pdf) o tem, kako urejate svoj proil, ter vam predstavili vse prednosti, ki vam jih katalog prinaša.

Obseg podatkov
Uporaba spletnega kataloga je enostavna in omogoča štiri nivoje oglaševanja oz. predstavitve.
1. stopnja: vizitka z osnovnimi podatki
2. stopnja: razširjena vizitka, ki obsega dolg opis in zemljevid (Google Map)
3. stopnja: premium vizitka, ki obsega multimedijske vsebine (video in slike) ter obrazec za
povpraševanje
4. stopnja: oglaševanje na prvi strani spletne strani OOZ Nova Gorica

Prva stopnja je že prikazana v katalogu obrtnikov in je za člane OOZ Nova Gorica brezplačna.
Letna naročnina za drugo stopnjo znaša 25,00€+DDV, za tretjo stopnjo 50,00€+DDV, za četrto pa 75,00€+DDV.

Vendar pa se tudi temu plačilu lahko izognete in se oglašujete brezplačno. To storite tako, da dajete vašim kolegom obrtnikom in podjetnikom priporočila, kar daje katalogu dodano vrednost.

V primeru, da oddate 10 priporočil se boste avtomatsko premaknili v drugi nivo, v 3. nivo se boste premaknili z 30 oddanimi priporočil, 50 oddanih priporočil pa vam bo poleg tega omogočilo še en mesec brezplačnega oglaševanja na prvi strani spletne strani OOZ Nova Gorica.

Kako se prijavim in kako napredujem po stopnjah.

Prijava obrtnika
Za vizitko z osnovnimi podatki vam ni potrebno storiti nič, ker smo podatke za vas vnesli že mi. Kupcu oz. potencialni stranki so vaši podatki tako že vidni. V kolikor želite več, se je potrebno za urejanje profila prijaviti na spletno stran z geslom, ki je navedeno na začetku dopisa.

Spreminjanje profila uporabnika
Ko se prijavite na spletno stran, se zgoraj na strani pojavi napis »Urejanje profila«. Po kliku na napis »Urejanje profila« se vam pojavi obrazec z vašimi podatki. V obrazcu imate možnost dodajanja prikazane slike. Sliko naložite tako, da kliknete na gumb »PREBRSKAJTE« izberete želeno sliko, ko opravite vse spremembe s pritiskom na gumb »Potrdi« shranite podatke, za vrnitev na profil pa pritisnete gumb »Nazaj na profil«.

Oddajanje priporočila
Na strani lahko oddate priporočila drugim podjetjem, tako da v katalogu obrtnikov izberete obrtnika, ki mu želite oddati priporočilo. V priporočilu lahko poleg teksta in ocene obrtnika dodate tudi sliko formata .jpg, .gif in .png. Sliko dodate s klikom na gumb »PREBRSKAJTE«, kjer izberete želeno sliko iz računalnika.