print

Počitniški apartmaji

Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica je lastnica dveh počitniških apartmajev - v Izoli in v Kranjski Gori, ki sta v prvi vrsti namenjena članom OOZ Nova Gorica.

Apartma ZARJA v Izoli je počitniško stanovanje, nahaja se v pritličju poslovno-stanovanjskega naselja Livade v Izoli, točneje na Južni cesti 30. Površina stanovanja je 60 m2 in obsega predprostor, bivalni del s kuhinjo in jedilnico, spalnico, kopalnico ter ložo. Primeren je za letovanje 5 oseb, zagotovljeni sta dve parkirni mesti v garažni hiši pod naseljem. Apartma je v neposredni bližini kolesarske poti Parenzana in le nekaj minut peš od morja.

Apartma HIŠA SONCA v Kranjski Gori se nahaja v apartmajski zgradbi v Logu (med Gozdom Matuljkom in Kranjsko Goro). Stavba ima moderno zasnovo, prav tako tudi notranjost, ki nudi gostu dobro počutje in udobje. Apartma je zanimiv za najem v vseh letnih časih, saj je v okolici ogromno možnosti za zimski in letni turizem.Prostor je zasnovan z dnevnim prostorom, kuhinjo, dvema ločenima sobama in kopalnico. 88m2 bivalnega prostora (skupaj z balkonom) omogoča udobno bivanje 4-6 gostov. V sklopu apartmaja je tudi parkirno mesto, velika klet in kolesarnica.
 
Pogoje najema in fotografije si lahko ogledate na povezavah:
- Apartma ZARJA - Izola
- Apartma HIŠA SONCA - Kranjska Gora