Usposabljanje VARNOST IN ZDRAVJE PRI DELU ZA MALA PODJETJA

Brezplačen dogodek za podjetnike in potencialne podjetnike.

14.06.2022
8:00
velika dvorana OOZ Nova Gorica

SPOT Svetovanje Goriška

vas vabi na celodnevno brezplačno usposabljanje z naslovom

»VARNOST IN ZDRAVJE PRI DELU ZA MALA PODJETJA«

torek, 14. junija 2022 ob 8.00,

v sejni dvorani OOZ Nova Gorica, Ul. Gradnikove brigade 6, 5000 Nova Gorica

 

Odprli smo podjetje in začeli poslovati. Pogosto pa zanemarimo pomembno področje, ki ga je potrebno urediti. Varnost in zdravje pri delu ter požarna varnost sta področji, ki ju predpisi urejajo podrobno, pri tem pa se zahteve razlikujejo glede na področje dela in poslovanja oziroma na nevarnosti, ki so povezane z delovnim procesom, ter glede na to, ali smo samozaposleni ali imamo zaposlene delavce.

V torek, dne 14. 6. 2022 ob 8. uri vas zato vabimo na brezplačno usposabljanje, kjer boste izvedeli vse, kar morate poznati ali opraviti, da zadostite predpisom za vaše poslovanje. Individualno naravnano celodnevno usposabljanje smo pripravili tako, da vas bo strokovnjak za področje poučil o splošnih in posebnih zahtevah varstva pri delu ter požarne varnosti. Predavatelja boste imeli priložnost vprašati o vsem, kar morate urediti, da zadostite predpisom na določenem področju poslovanja.

Kje: sejna dvorana OOZ Nova Gorica, Ulica Gradnikove brigade 6, drugo nadstropje

Predavatelj: Edvin Zuljan, ZI-VP d.o.o.

Prijave: Prijave zbiramo do ponedeljka, 13. 6. 2022 do 12. ure preko spletne prijavnice.

Dodatne informacije: Območna Obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica, T: 05 330 66 90 (Karmen Budin) in karmen.budin@ozs.si.

 

Vljudno vabljeni!

Dogodek je za udeležence brezplačen, organiziran v projektu SPOT, organizator pa je Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica.