FESTIVAL OBRTI IN PODJETNIŠTVA 2024 - Vsako leto nova presenečenja, vsako leto nove priložnosti!

Festival obrti in podjetništva je dogodek, kjer se na enem mestu povezuje gospodarstvo s širšo javnostjo. Družine, šolarji in dijaki, mladina in številni predstavniki različnih institucij, zavodov, klubov, društev ter ne nazadnje in predvsem podjetniki in obrtniki, so tisti, ki ta dogodek soustvarjajo. Z voljo, ki jo kot zbornica kažemo ob takšni iniciativi, sporočamo eno največjih poslanstev naše organizacije, ki je prav povezovanje. Govorimo o tisti vrsti povezovanja, ki naši Goriški nedvomno predstavlja veliko dobrobit, saj ne zagotavlja zgolj promocije lokalnega gospodarstva, temveč povezuje vse družbene sfere naše družbe. Vsi tisti gospodarski subjekti, ki so del tega dogodka, imajo sicer različne razloge za udeležbo, a vsem je skupna ena stvar - biti del nečesa večjega, kar se lahko doseže samo s skupnimi močmi. Kot zbornica se močno zavzemamo, da prav vsak, ki je tistega dne z nami, pridobi vsaj eno ključno in življensko izkušnjo. Od mladih, ki spoznavajo bodoče poklice, do tistih, ki delajo na pridobivanju novih kadrov. Na drugi strani so tisti, ki želijo biti v stiku s svojimi kupci in predstavljati lastne izdelke in storitve, testirati nove produkte, spletati nova poznanstva. Spet tu so z nami tudi tisti, ki želijo skozi sponzorstvo podpreti lokalne skupnosti in ponesti svoje ime med širšo publiko. Ne nazadnje pa so z nami tudi tisti, ki v okviru Odprte kuhinje skrbijo za dobrobit naših brbončic. Z letošnjim letom se prvič organizira tudi natečaj za Podjetniško vino, ki je že v teku in se bo 21. maja, na dan dogodka, tudi razglasilo zmagovalca.

 

21.05.2024
11.00 - 23.00
Center Nove Gorice

10.000 je bilo nazadnje obiskovalcev, zato verjamemo, da se bo število samo še večalo. 21. maj bo ta Veliki dan D in številni so se že prijavili. Bodite med njimi in ne čakajte na maj! Glede na lanski uspeh in trenutno zanimanje, mesta ne bodo na voljo neomejeno! Oglejte si spodaj video posnetek lanskega dogodka in se vprašajte, ali bi želel preživeti ta dan z nami in številnimi podjetniki, ki že planirajo svoje promocijske in prodajne aktivnosti v sklopu te priložnosti! Bodite odprti za drugačno obliko prodaje in promocije, saj to ni le festival, je tudi sejem in ne nazadnje mesto, kjer se lahko zgodijo novi posli, nove stranke, nove priložnosti in nova poznanstva

GLAVNE ATRAKCIJE DOGODKA:

  • predstavitev lookalnih produktov in storitev MALEGA GOSPODARSTVA GORIŠKE

  • ODPRTA KUHNJA & FESTIVAL KULINARIKE IN VINA + IZBOR PODJETNIŠKEGA VINA 2024!

  • Predstavitev obrtniške in podjetniške dejavnosti v živo!

  • Promocija poklicev – praktične demonstracije izvajanja poklicev

  • Umeščanje mladine v dogodek (šole, športni klubi, ples, akrobacije,..)

  • Atraktivne točke – policija, gasilci, vojska, športni klubi

  • Modna revija

  • STAND-UP PERFORMERJI (znana imena, ki ostajajo presenečenje)

Vsi, ki bi želeli ta dogodek doživeti na drugačen način, kot to izgleda v vašem vsakdanjiku in obenem izkoristiti popolno okolje za promocijo, prodajo, poslovne setanke in pridobivanje novih partnerjev, se čimprej prijavite na dogodek! Samo na ta način si boste zagotovili prostor, ki bo po vaši meri in željah! Kliknite spodnjo povezavo in se nam pridružite!

PRIJAVA

Galerija fotografij