SEMINAR za frizersko stroko - Trendi 2024/2025 z Matejem Prinčičem

18. novembra bomo skupaj z Matejem Prinčičem spoznavali trende, predvsem pa njegovo videnje modnih smernic za leto 2024/2025. Da smo priče nenehno spreminjajočim se trendom, ni nič novega. Vendar pa je spremljanje le-teh nekaj popolnoma osvežujočega, ko jih vidimo skozi oči nekoga drugega. Izjemna priložnost, da bomo tokrat gledali skozi izkušene roke uveljavljenega Mateja Prinčiča, ki se z ustvarjanjem na področju frizerstva ukvarja že več kot 2 desetletji. Je med drugim soustanovitelj Mic styling Kreativnega Teama in mednarodni edukator pri svetovno znani znamki Paul Mitchell.

18.11.2023
15:00 - 18:00
OOZ Nova Gorica

Slog Mateja definirajo pozornost do detajlov in čiste linije. Ena njegovih največjih strasti je navdihovanje mlajših generacij. Prav tako pa je tudi vsak dogodek in delo z vsemi generacijami Mateju v veselje, ko lahko svojo kreativno žilico predstavi širšemu krogu in obenem nudi navdih, iz katerega lahko vsak najde kaj zase. Kot mednarodni edukator pri Paul Mitchell si s svojimi delavnicami namreč prizadeva prenesti tehnike, trende in znanje, ki ga je nabiral v vseh teh letih. Frizerstvo kot pravi, zanj ni le služba, temveč oblika umetniškega izražanja. Verjame, da striženje in barvanje las ne spremenita le zunanjega videza, temveč okrepita tudi samozavest, ki se nahaja znotraj vsakega izmed nas.

Na seminarju bo Matej Prinčič:

  • predstavil svojo vizijo trendov za 2023/24
  • korak za korakom bom prikazal in razložil tehnike linije, graduacije in plasti
  • razložil kako, kdaj in zakaj uporabiti povezane ali nepovezane linije
  • predstavil pravilno izbiro tehnike striženja in sušenja
  • ter razložil postopke in tehnike barvanja

 

Delavnica, ki običajno znaša več kot 100 EUR na osebo, bo tokrat v okviru organizacije Sekcije frizerjev OOZ Nova Gorica, na voljo za samo 46,36 (skupaj z DDV) na osebo. Priložnost, ki ni le edukacijske narave, temveč povezuje ljudi in krepi poznanstva. Za udeležbo je obvezna PRIJAVA

Za člane OOZ Nova Gorica bo dogodek brezplačen, za vse ostale je cena udeležbe 38 EUR + DDV (46,36 EUR skupaj z DDV) na osebo. Vaše mesto se evidentira samo ob izvedenem plačilu in prijavi, zato ob izpolnitvi prijavnega obrazca ne pozabite poslati tudi potrdila o plačilu na jasna.lazar@ozs.si.

Podatki za plačilo:

Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica

SI56 0475 0000 0338 387 (NOVA KBM d.d.) 

Sklic: 1811

Več informacij na 051 216 066

Vljudno vabljeni!