Slavnostna seja skupščine in Srečanje obrtnikov in podjetnikov OOZ Nova Gorica

Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica prireja srečanje goriških obrtnikov in podjetnikov. Začenši s podelitvijo priznanj našim jubilantom, se bo dogodek nadaljeval v vzdušju navezovanja in utrjevanja medsebojnih stikov.

29.09.2023
17:30 / 19:00
Dvorana
,
Mestna občina Nova Gorica

Pred nami je tradicionalni dogodek, ki povezuje različne akterje naših goriških lokalnih skupnosti ter obenem proslavlja pomembne okrogle obeležbe naših članov, ki že leta vztrajno zasledujejo svojo podjetniško pot. Dogodek, ki združuje, obeležuje in predvsem v ospredje postavlja mreženje številnih podjetnikov in obrtnikov, se bo zgodil 29. septembra v dvorani Mestne občine Nova Gorica.

Takšni in podobni dogodki niso zgolj priložnost za vzpostavljanje novih stikov, temveč so velikega simboličnega pomena, ki z veliko mero poudarka na povezanje, prinašajo veliko simbolično vrednost v okviru razvoja lokalnega gospodarstva. Dogodki in projekti, ki nastajajo pod okriljem naše zbornice, so namreč vedno bolj povezovalne narave zavoljo zagotavljanja kakovostnega podjetniškega razvoja v naši regiji, od mladih generacij dalje, zato je pomembno, da ustvarjamo takšne priložnosti, ko lahko medsebojne odnose negujemo in utrjujemo lokalno zavest.

Pester program, dobro vzdušje in medsebojno druženje, bodo rdeča nit večera, zato se že veselimo velike udeležbe!

Člani OOZ Nova Gorica se lahko prijavite TUKAJ

Za več informacij lahko pokličete na 051 216 066.