Srečanje mladih podjetnikov na Krasu - DJ, enkratno vzdušje in priložnost za mreženje!

Z veseljem napovedujemo prvi dogodek za mlade (VOL. 1), ki se bo odvil v petek, 14. junija na Krasu (vrt Youth Hostel Pliskovica). V prvem delu dogodka bo pogovor s keynote govorcem, ki zaenkrat ostaja presenečenje, v drugem delu pa sledi zabava z DJ Barbs The Nune in Frenky Music Night. Tudi za hrano in pijačo bo poskrbljeno!

14.06.2024
18.00
Youth hostel Pliskovica na Krasu

Vedno več je mladih podjetnikov, katerim pa vsako poslovno srečanje pomeni novo priložnost za širitev mreže poznanstev. Dogodek je pisan na kožo mladim in mladim po duši. V enkratnem vzdušju in spremljavi DJ-jev bomo izkusili zabavo, navdih, glasbo in mreženje na prav poseben način.

V kolikor ocenjujete, da je dogodek točno to, kar rabite za vaš posel ali že samo za vašo osebno izkušnjo, vas vabimo, da se nemudoma prijavite, saj je število mest omejeno!

Na OOZ Nova Gorica organiziramo tudi brezplačni prevoz, zato čimprej izpolnite obrazec TUKAJ. Predviden odhod iz Nove Gorice ob 17.00 izpred OOZ Nova Gorica, Gradnikove brigade 6. Glede nadaljnjih korakov vas bomo obvestili.

Vabljeni!