Z Alešem Liscem: ZNANOST PSIHOLOGIJE PRODAJE - KAKO RAZUMETI VAŠEGA KUPCA

IZKORISTITE PRILOŽNOST, ki je za naše člane brezplačna, medtem ko je za nečlane 40 EUR + DDV! Uspešnost vašega podjetja je v veliki meri odvisna od prodaje. Če se z njo pogosto srečujete, veste, da ni enostavna. Da bomo lahko uspešni v tem, kar delamo, moramo najprej dobro razumeti, kaj prodaja v resnici je. Prodaja ni storitev, ni zabavanje strank, ni svetovanje, nič podobnega. Če vemo, kako se stranke v resnici odločajo, lažje speljemo vodo na svoj mlin in dosežemo, da so kupci tisti, ki razmišljajo kako bodo kupili od nas - in to pod našimi pogoji. 

19.09.2023
9:00 - 10:30
Spletno izobraževanje

Če si želite iz prve roke izvedeti, od česa je najbolj odvisno ali boste prodali ali ne, ne zamudite priložnosti in se prijavite na delavnico, ki jo bo vodil priznan avtor knjig in člankov o marketingu in prodaji, Aleš Lisac. Ne glede na to, v kateri dejavnosti delujete in na kateri točki se nahajate, bo delavnica zelo koristna za vas. Na izobraževanje se morate predhodno prijaviti - OBVEZNA PRIJAVA preko OZS.

VSEBINE:

  • kako so se vaši kupci spremenili v zadnjih nekaj letih  in kako ustrezno ukrepati
  • kako se vaši kupci v resnici odločajo za nakup
  • psihološki sprožilci s katerimi lahko vplivate na odločitve vaših strank
  • edini trije načini za povečanje prodaje in dobička v vašem poslu in kako uporabiti vse tri

Trajanje: 90 minut

Spletno izobraževanje je plačljivo za nečlane (40 EUR + DDV), za člane OZS je udeležba na dogodku BREZPLAČNA!
Za vse je obvezna predhodna spletna prijava, ki jo najdete na dnu te strani.

NEČLANI:
Plačilo kotizacije / udeleženca: 
Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom seminarja na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Celovška 71, 1000 Ljubljana, številka: 02013-0253606416 (NLB) Sklic: 00 200035 - davčna številka. Namen plačila: OTHR. Prosimo, da potrdilo o plačilu pošljete na e-naslov izobrazevanje@ozs.si

Pisne odjave poslane na izobrazevanje@ozs.si upoštevamo do 1 dneva pred izvedbo izobraževanja, sicer zaračunavamo 100 % kotizacijo. V primeru, da odjave ne sporočite, kotizacijo zaračunamo v celoti. Webinar se NE snema.

V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

Dodatne informacije: Svetovalni in izobraževalni center OZS, izobrazevanje@ozs.si, 01 5830 504, Svetovalni in izobraževalni center OZS