8. oktobra se bo teklo: Ultra tekaški dogodek v Vipavi "100 OB MRZLI REKI "

Športno društvo Tekači Vipavske doline, z organizacijo ultra tekaškega dogodka 100 OB MRZLI REKI, predstavljajo Vipavsko dolino širši Sloveniji in tujini. Dogodek bo potekal v nedeljo, 8. oktobra. Traso teka so tokrat preselili iz obrobja mesta v center mesta Ajdovščina. Poleg tekov na 100, 75 in 50 km, ter štafetnega teka na omenjenih razdaljah, za popestritev in promocijo tokrat dodajajo še ekskluzivno promocijsko tekmo štafet podjetij Vipavske doline s »simbolno« razdaljo 10 km. Vabljena so vsa podjetja, da se pridružijo in sestavijo svoje štafete. Podjetja lahko dogodek izkoristijo tudi za mreženje ali druženje zaposlenih.

28.08.2023

Vsaka štafeta šteje 4 člane, od katerih mora biti vsaj ena tekačica (lahko jih je tudi več), vsak član preteče en krog – 2,5 km.

Start teka bo ob 11. uri na Ajdovskem trgu, kjer bo tudi menjava štafet in cilj.

Za ta tek se bo sprejelo največ 100 tekačev, minimalna participacija za vse člane štafete skupaj je 100 €, za kar bo vsak tekač dobil štartno številko in malico, delodajalec pa omembo njegovega imena/imena podjetja na sponzorski tabli na dogodku ter na spletni strani. Podjetjem, ki pa bodo pripravljena donirati več, se bo (glede na vložek) ponudilo oglaševanje preko transparentov ob progi, na spletnih straneh in socialnih omrežjih, po predhodnem individualnem dogovoru.

Prijave se zbirajo na naši spletni strani http://www.100obmrzlireki.si/, v zavihku za tekmovalce, do 23. septembra 2023.