Delavnica CHAT GPT V PODJETJU + Uvodnik za delavnico o KIBERNETSKI VARNOSTI

4. junija bomo med 13.00 in 16.30 lahko prisluhnili predavanju s področja umetne inteligence. Z nami bo predavatelj Mag. Boštjan Kožuh, strokovnjak na področju poslovnega obveščanja, napredne analitike in vizualizacije podatkov. Ker pa zaznavamo obenem tudi velik porast v zanimanju za področje kibernetske varnosti, smo se na zbornici odločili, da bomo predavanju dodali še krajšo predstavitev predavanja, ki bo potekalo predvidoma v septembru. Kibernetska varnost je zelo pomembna v vsakem podjetju, saj so v današnjem času ta v stalni nevarnosti pred hekerskimi vdori, virusi in drugo zlonamerno programsko opremo. In kar postaja resnično alarmantno, da se med targetirana podjetja uvrščajo tudi mala podjetja, ki morda na tovrstne vdore in tveganja ne bi nikdar pomislila. Tema postaja vedno bolj vroča, ozaveščanje naših članov pa je za nas prvobitnega pomena. Žal pa tu ne gre več zgolj za informiranje, temveč o resnem pozivu na zanimanje za tovrstno tematiko. 

22.05.2024

So področja življenja, ki se spreminjajo, z njimi vzporedno pa tudi vse, kar je povezano z našo varnostjo. Tako kot je tehnologija prinesla veliko dobrega, nam veliko tega lahko tudi vzame. 4. junija se bomo tako soočili z obema stranema tega kovanca. Na eni strani z umetno inteligenco, ki se pospešeno vriva v naš vsakdan, tudi poslovni, in nam lahko naše delo pošteno olajša... Ter na drugi strani s tveganji, katerim smo izpostavljeni v vsakem trenutku, saj so tam zunaj tisti, ki znajo nevednost in lahkovernost dobro izkoristiti in podjetniku (kot vsakemu posamezniku), tudi konkretno škodovati.

Z nami bo predavatelj, mag. Boštjan Kožuh, ki bo z nami konkretno spregovoril s področja uporabe ChatGPT, na drugi strani pa si bodo 15 minut časa vzeli tudi v ekipi Hyperlink, ki bodo udeležence ozavestili glede trendov in vse bolj razvpitih primerov s področja kibernetske nevarnosti ter nam tako nudili uvodnik v predavanje, ki se bo zgodilo septembra. Kot sami pravijo, zadeva še zdaleč ni nedolžna. Upamo, da si boste zadevo resno vzeli ter se udeležili izobraževanja. Ne za vaše veselje (ali pač), temveč za dobro vašega podjetja, vašo ozaveščenost in širino, ki jo kot podjetniki/zaposleni v podjetju morate imeti.

Delavnica na temo Chat GPT bo zajemala naslednje teme:

- uvod v umetno inteligenco (kaj je umetna inteligenca, oblike in razvoj umetne inteligence, način uporabe)

- generativna umetna inteligenca (ekosistem orodij in pristopov k uporabi umetne inteligence, razlike med orodji)

- uporaba Chat GPT v poslovnem okolju (priložnosti uporabe, odgovorna uporaba, način identifikacije poslovnih primerov)

- praktični primeri uporabe in način priprave vsebin s Chat GPT

DOGODEK bo potekal v dveh delih:

13.00 - 16.00 Delavnica Chat GPT

16.00 - 16.30 Uvod v kibernetsko varnost (tveganja s praktičnimi primeri, trendi in napovedi)

Izpolnite PRIJAVNI OBRAZEC in se udeležite delavnice ChatGPT ter uvodnika v predavanje s področja Kibernetske varnosti. 

Predavanje je za vas brezplačno, vendar je pogoj prijava! Glede na zanimanje, vas vljudno vabimo, da se čimprej prijavite, saj je število sedežev omejeno!

Predavanje bo potekalo v dvorani OOZ Nova Gorica, na Gradnikove brigade 6 v Novi Gorici.

Za več informacij se lahko obrnete na 051 216 066.