Dva predsednika, ena predsednica in ena podpredsednica sekcij pri OZS iz vrst OOZ Nova Gorica

Aktivno delo OOZ Nova Gorica in njenih članov je bilo prepoznano tudi na nivoju Slovenije. OOZ Nova Gorica v novo mandatno obdobje 2022-2026 vstopa dobro pripravljena in močnejša tudi v okviru krovne Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS).

28.07.2022

Mandat predsedniku Sekcije trgovcev OZS so za mandatno obdobje 2022-2026 ponovno zaupali Primožu Černicu iz Apia d.o.o., ki si bo še naprej prizadeval, da bo trgovcem podjetnikom, članom OZS, sekcija zagotavljala sproten vir informacij in določen del svetovanja tako na zakonodajnem kot na poslovnem področju. Tudi vnaprej pa bo fokus sekcije na uveljavljanju stališč malih trgovcev pri sprejemanju nove zakonodaje s področja trgovine.

V Sloveniji se preko preko 9.000 (zaposlujejo pa še približno 20 tisoč delavcev) članov OZS ukvarja z gradbeništvom. Predsednik Sekcije gradbincev pri OZS tudi mandatno obdobje 2022-2026 ostaja Zoran Simčič iz Zidarstva Simčič, sicer aktualni predsednik OOZ Nova Gorica, podpredsednica Sekcije avtoserviserjev pri OZS pa bo tudi vnaprej Nataša Mikulin iz JUNG d.o.o.

Dvema predsednikoma sekcij in eni podpredsednici sekcij pri OZS pa se je julija pridružila tudi predsednica Sekcije za gostinstvo OZS, Patricija Furlan iz Ošterije Branik, ki je nadomestila novoizvoljenega predsednika OZS Blaža Cvarja.

 

Novoizvoljeni predsednik OZS Blaž Cvar je po izvolitvi 4.7.2022 predstavil tudi člane upravnega odbora.

Član Upravnega odbora OZS iz vrst OOZ Nova Gorica: Zoran Simčič.

Članica Nadzornega odbora OZS iz vrst OOZ Nova Gorica: Nataša Mikulin
 

Med člani upravnih odborov sekcij pri OZS pa najdemo tudi naše druge naše člane in sicer:

Sekcija tekstilcev - Mirjam Hrovat Bitežnik (tudi poslanka v skupščini OZS);

Sekcija fotografov - Jani Batič;

Sekcija predelovalcev kož - Jožko Abramič;

Sekcija cementninarjev, kamnosekov in teracarjev - Marko Brezavšček.

 

Moč zbornice so njeni člani!

In naši člani so zelo aktivni, prizadevni in prodorni.

Iskrene čestitke!

Galerija fotografij